Reușita se cere recunoscută, susținută și validată pentru a merge mai departe spre excelență. O mare sportivă din Oradea, Bianca Creț, poate deveni campioană mondială cu sprijinul și implicarea noastră.

Luni, 19 decembrie, începând cu ora 19.00, într-un cadru de excepție, la Sigagoga Neologa Sion, împreună cu Asociația Piticot, se vor strânge fonduri pentru o parașută nouă destinată orădeancei Bianca Creț, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Parașutism Precizie.

„Vom transforma o seară obișnuită de luni într-o oportunitate de creștere, într-un cadru elegant, alături de personalități marcante ale orașului Oradea. Alătură-te evenimentului nostru... Bal pentru Oradea, susținem Excelenţa”, anunță organizatorii evenimentului.

Când visul tău nu are limite, urci cât mai sus, salturile sunt nemaipomenite. La fel este și pentru Bianca Creț -  locul 3 mondial la Parașutism precizie. Pentru Bianca, se vor licita obiecte de artă, alte obiecte și servicii de mare valoare, donate de firme și persoane fizice, spre a fi licitate.

„Alătură-te evenimentului și susține viitoarea campioană mondială la parașutism, o mare sportivă orădeană!”, mai transmit organizatorii.

Invitațiile pentru participarea la Balul caritabil din 19 decembrie de la Sinagoga Neologă Sion se pot procura de la Asociația Piticot la prețul de 100 de lei pe persoană, bani care vor fi donați campioanei orădene. Programul serii de bal va include muzică live, prezentare de modă, bufet și degustare de vinuri.