Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 324 bilete de tratament pentru seria 15, începând cu data de 14 octombrie 2017. Totodată, CJP a anunţat că 46 de bilete de tratament sunt disponibile pentru staţiunile: Lacu Sărat, Olăneşti, Bălţăteşti, Căciulata, Călimăneşti, Govora, Mangalia, Slănic Prahova, Tinca, Eforie Nord.

Cele 324 de bilete de tratament repartizate judeţului Bihor pentru seria 15 sunt pentru următoarele staţiuni: Băile 1 Mai, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Govora, Băile Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Şugatag, Olăneşti, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tinca, Turda, Tuşnad, Vatra Dornei. Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi, între orele 8.00 -14.00, iar vineri,  între orele 8.00-13.00, până în data de 10 octombrie, ora 12.00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 11 octombrie 2017, ora 8.00. Casa Judeţeană de Pensii precizează faptul că biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2017 (copie şi original) sau adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Pe de altă parte, CJP Bihor a menţionat că are 46 de bilete de tratament disponibile pentru seria 15, cu începere din data de 14 octombrie 2017, pentru următoarele staţiuni: Lacu Sărat (4 locuri), Olăneşti (4 locuri), Bălţăteşti (2 locuri), Căciulata (13 locuri), Călimăneşti (3), Govora (1), Mangalia (1), Slănic Prahova (2), Tinca (15), Eforie Nord (1). Persoanele interesate se vor prezenta la sediul instituţiei cu următoarele documente:

actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie); cupon pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2017 (copie+original).