Copiii din creșe și din Centrul de Zi Oradea au fost răsfățați cu ocazia Zilei Copilului, având parte de o zi magică, cu activități și voie bună.

„Prichindeii din creşe au sărbătorit, în perioada aceasta, cea mai frumoasă sărbătoare a copilăriei. Personalul din creşe s-a pregătit temeinic să le ofere copiilor, cu acest prilej, bunătăți făcute special pentru ei și o serie de activități interactive”, anunță, printr-un comunicat de presă, reprezentanții Direcției de Asistență Socială Oradea.

Astfel, cei mici au pregătit, cu mult interes, alături de doamnele educatoare, bunătățile pe care le-au servit cu ocazia zilei de 1 Iunie, au cântat și au dansat într-o „ploaie” de baloane și confeti. S-au bucurat de atmosfera de sărbătoare, alături de personajele lor îndrăgite de desene animate, Mickey Mouse, Minnie, zâne, în cadrul unui spectacol adaptat special pentru copiii din creşă.

La rândul lor, copiii din Centrul de Zi Oradea au vizitat Grădina Zoologică din Oradea, unde au explorat minunata lume a necuvântătoarelor. Copiii s-au bucurat nespus să se aventureze în universul mamiferelor, al păsărilor, reptilelor și al peștilor, cărora le-au descoperit mediul de viață. Totodată, un moment deosebit pentru copii a constat în participarea la un picnic în incinta Grădinii Zoologice, de care s-au bucurat nespus.