Copiii de la Centrul de Zi Oradea au avut, miercuri, 20 decembrie, serbarea de final de an, cu Moșul cel darnic, spectacol și multe daruri, alăturându-li-se și viceprimarul Antonia Nica.

Moșul cel darnic și bun a sosit, și anul acesta, la copiii din Centrul de Zi Oradea, cu desaga plină de cadouri și cu trupa de teatru Compania Trend Art Oradea „Comoara cu povești”, care le-a oferit copiilor spectacolul „Jack și vrejul de fasole”.

Și, pentru că pe parcursul întregului an, copiii au fost cuminți și au dat dovadă de bunătate, implicare și responsabilitate față de sarcinile lor școlare, și nu numai, prin generozitatea colaboratorilor loiali ai Direcției de Asistență Socială Oradea, BRD - Groupe Societe Generale și Celestica România, copiii s-au bucurat de daruri alese, personalizate pentru fiecare în parte.

În această săptămână, și reprezentanții din cadrul Direcției Economice a Primăriei Oradea au îndeplinit atribuțiile Moșului și, respectând dorințele copiilor din scrisorile adresate Moșului, le-au adus multă bucurie copiilor, fiecare primind exact ce și-a dorit.

„Deşi Crăciunul ar trebui să fie pentru toată lumea o sărbătoare a fericirii, în care cele mai frumoase sentimente de linişte sunt trăite în tihnă alături de cei dragi, de cele mai multe ori, Crăciunul este, pentru aceşti copii, o zi ca oricare alta. Am reuşit, împreună cu dumneavoastră, să-i învăţăm să aştepte sărbătorile cu zâmbetul pe buze și cu speranţa ca Moşul va trece și pe la ei. Doresc să mulţumesc Asociaţiei Trendart Oradea, Companie teatrală independentă „Comoara cu poveşti”, BRD - Groupe Societe Generale și Celestica România care, de ani de zile, fac posibil ca acest eveniment să aibă loc. Mulțumim pentru implicare și dăruire tuturor celor care au venit înspre noi și în acest an, cu dorința de a aduce un Crăciun de vis acestor copii minunați”, a transmis Anca Grama, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.