Campania „Oradea donează o pâine” a ajuns la ediția a V-a, care s-a desfășurat joi, 23 mai, între orele 15.00 - 17.00, în cele trei locații fixe: în fața Pieței Nufărul, în fața Pieței Rogerius și la Oradea Plazza. De această dată, a patra locație a fost în fața Bisericuței din Nufărul.

După finalizarea ediției din luna mai, cele peste 200 de pâini rămase în urma evenimentului au fost transportate și distribuite către următoarele locații: Asociația Piticot, cantina socială gestionată de Caritas Eparhial Oradea, Asociația SOS Autism Bihor, Fundația Consistoria Efrem Beniamin, care se ocupă de Căminul pentru persoane vărstnice din Velența și de Căminul pentru persoane vârstnice Vasiliada.

Cei care au decis să înființeze și să coordoneze instituții pentru a ajuta persoanele în nevoie, tineri sau bătrâni, merită toată aprecierea.

„Proiectul „Oradea donează o pâine” este deschis tuturor celor care au nevoie de o pâine și pe care o pot ridica din punctele de distribuție, precum și celor care vor să ofere o pâine. Și de data aceasta, orădenii au fost alături de această campanie, în număr mare, dăruind fiecare o pâine sau mai multe, după posibilități. Copii, tineri și oameni trecuți de prima tinerețe au fost alături de noi. Datorită tuturor celor care se implică, evenimentul crește ca amploare, de la o ediție la alta, oferindu-ne, astfel, imboldul necesar pentru a ne extinde și a ajunge în cât mai multe locații. Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm și la edițiile următoare ale campaniei”, a declarat Ana Zaporojan, reprezentantă a echipei „Oradea donează o pâine”.

Începând de luna viitoare, organizatorii și-au propus să aducă un plus evenimentului, surpriza urmând să fie dezvăluită în curând, pe pagina de facebook a evenimentului.

Informații suplimentare se pot obține pe adresa de e-mail oradeadoneazaopaine@yahoo.com.