Începând de azi, Creșa nr.4 ”Scufița Roșie”, situată pe str. Onisifor Ghibu nr.4, își redeschide porțile pentru copiii înscriși și admiși pentru a frecventa în anul școlar 2020-2021.

Primăria Oradea a efectuat lucrări de extindere și reabilitare a creșei, în urma cărora capacitatea acesteia a crescut cu 60 de locuri. Noul corp de clădire este prevăzut cu săli de joacă, dormitoare, baie, vestiar pentru copii, izolator, cabinet medical și este dotat cu sistem de încălzire realizat prin pardoseală, astfel micuții beneficiind de un confort termic optim.

Spațiul de recreere din zona exterioară a fost de asemenea amenajat și echipat cu jocuri interactive pentru copii și cu echipamente de joacă viu colorate pentru ca prichindeii să petreacă cât mai mult timp în aer liber.

La nivelul grupelor de creșă sunt respectate normele specifice de cubaj și particularitățile activităților destinate antepreșcolarilor, pentru ca aceștia să se dezvolte cât mai armonios din punct de vedere fizic și socio-emoțional.

„Dragi părinți, având în vedere faptul că micuții dumneavoastră încep creșa în contextul pandemic existent, revenim și vă asigurăm de faptul că în toate creșele noastre se respectă regulile și procedurile impuse de legislația în vigoare dar dorim  să subliniem faptul că responsabilitatea privind respectarea normelor de igienă ne revine tuturor”, au transmis reprezentanţii Direcţiei  de Asistenţă Socială Oradea.