Voluntarii Asociației Caritas Catolica Oradea vor distribui mâncare caldă trecătorilor începând cu ora 13.00, în fiecare vineri din luna februarie.

„Întrucât în decursul lunii ianuarie s-a constatat că există o mare necesitate pentru astfel de acțiuni, voluntarii Asociației Caritas Catolica Oradea vor distribui mâncare caldă trecătorilor de la ora 13.00 în fiecare vineri din luna februarie, la intrarea laterală a bisericii Romano-Catolice Sfântul Duh de pe Calea Republicii colț cu strada Dunărea”, anunță Szombati-Gille Tamás, responsabil comunicări - Caritas Catolica.

Potrivit acestuia, la eveniment sunt așteptați nu doar persoanele nevoiașe, ci orice persoană care dorește să ducă o porție unei familii nevoiașe sau unui pensionar singuratic de care are cunoștință.

„În contextul perioadei de iarnă, voluntarii Asociației Caritas Catolica doresc ca, prin mâncarea preparată cu drag, să încălzească atât trupul, cât și sufletul oamenilor, indiferent de apartenența religioasă sau etnică”, menționează Szombati-Gille Tamás.

Distribuirile vor avea loc în datele de 5, 12, 19 și 26 februarie 2021, de la ora 13.00, lângă pietonală, vis-a-vis de fosta policlinică”.