Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 94 bilete de tratament pentru seria 1, începând cu data de 17 februarie 2020, pentru câteva stațiuni din țară. 

Casa Județeană de Pensii Bihor a trimis miercuri, 12 februarie, un comunicat de presă, prin care anunță că i-au fost repartizate 94 bilete de tratament pentru seria 1, începând cu data de 17 februarie 2020, pentru următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Buziaș, Covasna, Moneasa și Geoagiu.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției zilnic, de luni până joi, între orele 8.00 -16.00, iar vineri, între orele 8.00-13.00.

„Aducem la cunoștința tuturor celor interesați faptul că, prin Ordinul Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice nr. 347/05.02.2020, a fost simplificată procedura de depunere a cererilor pentru acordarea biletelor de tratament în sensul că, în vederea obținerii unui bilet, este suficientă depunerea formularului de cerere, nemafiind necesară atașarea copiei cărții de identitate și a talonului de pensie.

Totodată, așa cum se stipulează în criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear aprobate prin Ordinul nr 347/05.02.2020, acestea se eliberează în baza cererii depuse, precum și a biletului de trimitere – formular cu regim special (în original și în copie) eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist”, transmit reprezentanții Casei Județene de Pensii Bihor.

Potrivit acestora, biletele de tratament se eliberează personal titularului sau altei persoane desemnată de titular prin procură autentificată la notar, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.