Ziua Internațională a Păcii este sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. În acest an, mai mult ca oricând, am conștientizat valoarea cuvântului „pace”.

La fel ca și simbolul păcii – porumbelul alb, copiii, prin puritatea lor, sunt cei mai îndreptățiți să transmită mesaje de pace adulților care le conturează viitorul.

În agenda evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Păcii s-a înscris și activitatea organizată la Centrul de Zi, unde copiii au petrecut împreună cu câțiva copii ucraineni. Cu această ocazie, a avut loc o serie de activităţi de creaţie, dans şi joc, având prilejul de a socializa şi de a împărtăşi o experienţă inedită, devenind, în acest context, „o singură voce”, care nu-și dorește altceva decât liniște și bună înțelegere între oameni.

„Le mulţumim doamnei Mioriţa Săteanu, Cetăţean de onoare al municipiului Oradea şi preşedintă onorifică a Uniunii Femeilor Bihor, pentru implicare şi devotament, precum şi celor care ne-au oferit surpriza dulce a zilei, Patiseriei CroissArt”, au transmis reprezentanții DAS Oradea.