Și-n acest an, prin intermediul Asociației Caritas Eparhial Oradea, avem posibilitatea să aducem bucurie și speranță în sufletul copilașilor nevoiași din comunitatea noastră. 

Asociația „Caritas Eparhial” organizează în perioadele 4-6 decembrie, 11-13 decembrie și 18-23 decembrie 2020, în Era Shopping Park (din Calea Aradului) şi Selgros Cash&Carry Oradea, între orele 16.00–20.00, colecta de alimente „Ajută un copil sărac să aibă un Crăciun mai bun!”.

„Din cauza pandemiei și a restricțiilor sanitare, anul acesta, voluntarii asociaţiei nu vor putea fi întâlniți pe galeriile din Era Shopping Park şi Selgros Cash&Carry, informând persoanele care îşi fac aici cumpărăturile că au posibilitatea de a face un gest caritabil, dar vor putea fi întâlniți la preluarea donațiilor”, anunță pr. Olimpiu Todorean, președintele Asociației Caritas Eparhial Oradea, adăugând că, pentru informarea potențialilor donatori, asociația a pregătit afișe de informare.

„În premieră, anul acesta, vom fi prezenți în cele două locații, cu câte un Charity Box, puse la dispoziție de Banca Transilvania pentru cei care doresc să doneze o sumă fixă, cu cardul contactless”, menționează părintele Ovidiu Todorean.

Așadar, toți cei care trec prin Era Shopping Park şi Selgros Cash&Carry, sunt invitați ca, până pe 23 decembrie 2020, să se gândească, preţ de câteva clipe, și la cei care se găsesc în lipsuri şi dificultăţi, oferindu-le din puținul lor și făcându-le astfel sărbătorile frumoase.