Deşi este vacanţă, copiii din Centrul de Îngrijire de Zi petrec timp preţios în Centru, având parte de o serie de activităţi sportiv-educative menite să îi facă să simtă bucuria vacanţei.

La începutul anului, Administraţia Socială Comunitară Oradea s-a îngrijit să amenajeze o sală pentru activităţi sportive, unde copiii să îşi consume energia specifică vârstei, într-un mod sănătos. În acest sens, profesori de aerobic, dans, pilates, baschet, îi iniţiază pe cei mici în tainele dansului şi a muzicii, Centrul transformându-se în locul unde muzica, dansul, bucuria şi prietenii se unesc şi creează o armonie minunată. Reprezentanții ASCO îi invită pe toți cei care au disponibilitate şi care înţeleg că sportul este modul cel mai bun de petrecere a timpul liber să se implice în acest demers, prin înscrierea ca profesori voluntari şi desfăşurarea unor activităţi recreative sportive cu copiii de la Centru, în sala special amenajată.

„Mulţumim, pe această cale, voluntarilor şi sponsorilor care vin înspre noi, ne sprijină în activităţile din Centru şi fac posibil să li se întâmple lucruri minunate acestor copii”, au transmis reprezentanții ASCO.

Persoanele interesate să ajute aceşti copii sunt rugate să sune la tel. 0259/419.450 (persoană de contact Maria Ardeleanu - şef Centru).