Prin grija Direcției de Asistență Socială Oradea (DASO), și în acest an, în pragul sărbătorilor, 43 de familii vor avea o masă mai îmbelșugată.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 53, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Oradea, au fost ajutoarele Moșului și au îndeplinit dorințele copiilor din 11 familii, mai puțin favorizate de soartă, reușind să dăruiască un strop de magie.

Tot în această săptămână DASO a primit cu bucurie sprijinul sponsorilor și voluntarilor din cadrul Asociației Support Bihor și Asociației Anima Verde care au pregătit, cu suflet și într-un mod extrem de generos, pachete pentru 32 de persoane vârstnice vulnerabile aflate în evidențele instituției.

„Le mulțumim în numele beneficiarilor noștri, care le-au primit gestul cu emoția vârstnicului copleșit de greutățile vieții. Suntem recunoscători tuturor celor care au venit înspre noi cu dorința de a aduce un strop de fericire semenilor lor și le mulțumim pentru implicare și dăruire”, a  transmis Anca Grama, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.