Cunoscuta interpretă de muzică populară Veta Biriș a fost invitata specială a concertului caritabil organizat vineri seară la Teatrul Regina Maria de către Asociația SOS Autism Bihor.

Veta Biriș a fost acompaniată de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, condusă de dirijor, prof. Miescu Adrian, prezenţi la eveniment prin bunăvoința directorului ansamblului, Leontin Ciucur. Pe scena Teatrului Regina Maria au mai evoluat tineri cu voci extraordinare: Alexandru Carțiș, Dana Ionela Jurjuţ și Teodora-Felicia Şandru. Prezentatoarea spectacolului a fost Ioana Mădălina Ștefănică.

„Vă mulțumim pentru toată deschiderea pe care o aveți pentru a ne sprijini atunci când avem nevoie!”, a fost mesajul transmis de Simona Zlibuţ, preşedinta Asociaţiei SOS Autism Bihor.

Evenimentul a fost organizat printr-un proiect al Consiliului Județean Bihor, în parteneriat cu Ansamblul Artistic Profesionist Crișana și Teatrul Regina Maria, și cu implicarea Teatrului Szigligeti Szinhaz.

Președinta Asociaţiei SOS Autism Bihor a ținut să aducă mulțumiri tuturor celor care au fost prezenți în sala teatrului, pentru a le fi alături: primarului Florin Birta, viceprimarului Antonia Nica, din partea Consiliului Județean Bihor, secretarului general Carmen Soltănel, iar din partea Prefecturii Bihor, subprefectului Emilian Pavel. Din partea oficialităților de la Bucuresți, a fost prezentă la eveniment senatoarea Arina Moș, care sprijină Asociaţia SOS Autism Bihor și sectorul ONG din Oradea de mai bine de 10 ani. Alături de Arina Moș, a participat la concert Karmen Chimerel. De asemenea, Simona Zlibuț a mulțumit reprezentanților ONG-urilor bihorene, doamnei prof. Lucia Ciobanu, lui Ovi Milian, reprezentanților bisericii greco-catolice, lui Narcis Alexandru pentru poze, precum și tuturor părinților și tinerilor implicați în organizarea serii caritabile.

Banii adunaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi Asociaţiei SOS Autism Bihor.