Direcția de Asistență Socială Oradea și-a îndreptat atenția, și de această dată, către beneficiarii Centrelor Sociale Multifuncționale, aceștia fiind unii dintre cei mai expuși la efectele provocate de temperaturile ridicate.

Astfel, având în vedere prelungirea perioadei de caniculă, la toate centrele din cartiere, au fost diseminate recomandările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana”, iar la Centrul Social Multifuncțional „Nufărul”, s-a monitorizat tensiunea arterială.

Totodată, la Centrul Social Multifuncțional „Ioșia 1”, a fost invitat nutriționistul Paul Ștefan, din cadrul echipei de nutriție Teamfit24, pentru discuții referitoare la alegerea alimentelor benefice pentru organism în perioada verii și importanța respectării meselor principale ale zilei.

DAS Oradea invită, în continuare, orădenii, indiferent de vârstă, să participe la activitățile centrelor, unde pot petrece timp de calitate, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

„Centrele multifuncţionale din Oradea sunt deschise pentru bunici, părinţi, copii şi persoane cu dizabilităţi, deopotrivă, și vă așteaptă să socializaţi şi să petreceţi timp bun împreună”, se arată într-un comunicat transmis de DASO.

În prezent, toate cele patru centre multifuncţionale din cartiere, Rogerius II, Nufărul, Ioşia I şi Ioşia II, sunt deschise şi vă aşteaptă să vă bucuraţi de activităţile organizate aici, care răspund nevoilor de cunoaştere a tuturor membrilor comunităţii.