O parte dintre angajații Direcției de Asistență Socială Oradea, alături de tinerii din Centrul Dignitas și câțiva beneficiari de la Adăpostul de Noapte, au fost implicați, împreună, pentru câteva ore, într-o activitate de voluntariat.

Astfel, toți cei prezenți au îmbrăcat echipamentul de lucru și au vopsit gardul exterior și interior al Centrului Dignitas, pentru un aspect mai plăcut și mai îngrijit al locului.

Munca a fost una plăcută, deoarece a fost însoțită de voie bună, dorință de implicare și de acordurilor de pian oferite de Varga Erno, un tânăr locatar al centrului.

„Această acțiune are scopul conștientizării faptului că prin autodisciplină și muncă în echipă, putem schimba în bine înfățișarea locului în care trăim”, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială Oradea.

Centrul Social Dignitas, situat pe str. Eftimie Murgu, se adresează tinerilor care au părăsit sistemul de protecție a copilului și vine în sprijinul lor în vederea dobândirii deprinderilor pentru o viață independentă, găzduind în prezent 16 tineri.

Voluntariatul la locul de muncă este o condiție de succes a unei echipe și aduce un plus de valoare pentru fiecare.