Persoanele vaccinate împotriva Covid-19, cu schema completă, își pot ridica tichetele de masă pe suport hârtie în valoare totală de 100 lei, începând de azi, de la sediul Primăriei Oradea, Sala Ghișeelor (Piramidă).

Acestea pot fi ridicate exclusiv în zilele de luni și miercuri, în intervalul orar 08.00 – 18.00, ghișeul dedicat fiind semnalizat corespunzător.

Pentru a putea intra în posesia acestora, persoanele îndreptățite trebuie să prezinte la ghișeu, actul de identitate și adeverința de vaccinare, din care să reiasă data și centrul de vaccinare unde s-a efectuat vaccinarea. Prezentarea acestor acte este obligatorie.

Tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 cu schemă completă de vaccinare, după data de 3 septembrie 2021.

Schema completă de vaccinare cu vaccinurile împotriva SARS-CoV-2 autorizate în România este: vaccin Comirnaty - Pfizer BioNTech - două doze, vaccin Spikevax - Moderna - două doze, vaccin Vaxzevria - Astrazeneca/Oxford - două doze și vaccin Johnson & Johnson - Janssen/Johnson & Johnson - o doză.

Primăria Municipiului Oradea va asigura exclusiv distribuirea tichetelor în cazul persoanelor care s-au vaccinat la centrele de vaccinare de tip modular din Piața Emanuil Gojdu, la cel de la parterul clădirii internat Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, cel din Orășelul Copiilor, din incinta Auchan și cel din incinta Era Shopping Park.

Persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19 cu schema completă pot ridica tichetele de masă în termen de 6 luni de la completarea schemei primare de vaccinare. În caz de neutilizare, acestea vor fi redistribuite de către Direcția de Sănătate Publică Bihor, în funcție de necesități, între centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de spcialitate.