Asociația „Pedalăm” Oradea, în colaborare cu Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”, organizează un eveniment caritabil, duminică, 20 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala mare a Primăriei Beiuș.  

„Sunt atâtea povești de viață triste... Oameni cu care destinul nu a fost atât de roz. De-a lungul timpului, de când coordonez acțiunile umanitare „Alături de semenii noștri”, am întâlnit diferite cazuri ale unor copii și persoane care luptă cu boli grave și nemiloase, boli care nu țin cont de vârstă sau statut social. Unii au fost, din fericire, învingători, alții, însă, din păcate, au pierdut lupta pentru viață. De asemenea, am întâlnit bătrâni părăsiți de cei cărora le-au dat viață, abandonați și lăsați singuri, fără căldură, mâncare și medicamente, condamnați să-și trăiască singuri ultimele clipe din viață. Dar am întâlnit și copii orfani, pedepsiți să-și trăiască copilăria fără cei care i-au adus pe lume, iar lista poate continua...”, mărturisește Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”.

Indiferent de caz, acesta s-a implicat, ori de câte ori a fost contactat.  „Nu eu am ajutat, eu doar am preluat cazurile și am făcut apel către oamenii cu suflet mare, care au posibilitatea și dorința de a se implica. Iar aceștia nu au rămas indiferenți, ajutând la vindecarea celor bolnavi și la sprijinirea celor aflați în nevoie care au locuințele reci și sufletele întristate”, a menționat Mădălin Carțiș.

Anul acesta, Asociația „Pedalăm” Oradea, în colaborare cu inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”, organizează un eveniment caritabil, duminică, 20 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala mare a Primăriei Beiuș.

În cadrul evenimentului, intitulat „Alături de semenii noștri”, vor evolua următorii soliști de muzică populară: Anca Banda, Elena Șerb, Aurica Vaida, Monica Blaga, Alexandra Cornea, Surorile Tomele, Casiana Jurcuț Nicoară, Remus Bondar, Marius Mihuț, Dynamic Junior și Ansamblul „Muguri și Mlădițe de Tezaur”.

„Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în organizarea acestui eveniment caritabil: Asociației Pedalăm Oradea, artiștilor invitați, Primăriei Beiuș, pentru găzduire, dar și doamnei Mariana Lupșa din Cihei, pentru sprijinul adus în acest eveniment”, a conchis interlocutorul nostru.