Studenții de la Medicină și Informatică se pot implica în sprijinirea celor care luptă cu pandemia, înscriindu-se în programul de voluntariat al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Bihor.  

Conform unor anunțuri publicate pe site-ul DSP Bihor luni, 9 noiembrie, în scopul implementării măsurilor în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic la nivelul județului Bihor, instituția recrutează pe bază de voluntariat: studenți din cadrul facultății de medicină, studenți din cadrul facultății de informatică, medici – toate specialitățile, asistenți medicali – toate specialitățile, alte categorii profesionale, în scopul sprijinirii activităților specifice Compartimentului Supraveghere Epidemiologică și Controlul Bolilor Transmisibile, pe perioada stării de alertă. Activitatea de voluntariat se va desfășura în conformitate cu prevederile Legii nr. 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România.

Anunțurile de recrutare, care conțin detalii privind condițiile și modalitățile de înscriere pot fi accesate pe site-ul DSP Bihor.