Oprește-te o clipă și imaginează-ți cum ar fi să ai 20 de ani, să fie toată lumea a ta, să crezi că soarele răsare doar pentru tine, iar viața ta abia acum începe?

Andrei este un tânăr voios, sufletist, optimist, plin de viață, însă o boală urâtă a făcut ca totul să se oprească o clipă pentru el. Pe lângă ajutorul pe care îl primește de la medici, Andrei are nevoie, mai mult ca oricând, să știe că nu este singur în această grea încercare. Pentru că acolo unde este suferință, trebuie să existe și puterea de a merge mai departe, dar, mai presus de toate, trebuie să existe speranță.

Toți cei care doresc să îl ajute pe Andrei, sunt invitați mâine, 1 februarie, de la ora 17.00, în sala de sport Sânmartin, unde va avea loc un workshop de dans caritabil, organizat de Mana Dance Academy, în colaborare cu Școala „Floare de Lotus” Sânmartin. Intrarea la eveniment se va face pe bază de invitații, fiecare reprezentând o donație de minim 30 lei. Invitațiile pot fi procurate de la Mana Rădoi sau de la Loredana Pantea. Informații suplimentare se pot obține la tel: 0770-142.516 - Mana sau 0741-045.425 - Loredana.

Toți banii vor fi donați familiei lui Andrei, pentru continuarea tratamentului postoperator.

Potrivit organizatorilor, cei care nu pot ajunge la  eveniment, îl poți ajuta pe Andrei donând direct în contul mamei acestuia: RO82BTRLRONCRT0146318801 - Angela Ciorba.