Fundația Comunitară Oradea încheie, cu bucurie și optimism, cel de-al 9-lea an de existență. În toți acești ani, a reinvestit în comunitate peste 4 milioane de lei prin cele 301 inițiative finanțate și 55 de proiecte proprii implementate.

Sunt cifre care vorbesc despre oamenii care s-au implicat în proiectele Fundației Comunitare de-a lungul anilor, fie ca inițiatori de proiecte, ca sponsori sau donatori, fie ca ambasadori ai fundației sau ca voluntari.

„Aceste cifre vorbesc despre beneficiarii proiectelor Fundației Comunitare Oradea, cu toate că ne este greu să spunem câte destine am influențat, pentru că multiplicatorul acțiunilor noastre este vast. Ce știm, însă, cu certitudine, este faptul că energiile pozitive create în acești ani au început să se întâlnească, să își unească forțele și, în cele din urmă, impactul generat să fie unul semnificativ și durabil pentru comunitate”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Oradea, menționând că toate aceste cifre nu ar fi fost posibile fără implicarea în proiecte a oamenilor cu inițiativă.

„Credem că oamenii care vor să schimbe lumea sunt soluția pentru comunitățile noastre, pentru că le pot duce spre ceea ce ar trebui să fie și sunt suficient de încrezători că o pot face”, mai transmit reprezentanții FCO, cei care pun în legătură nevoile și resursele comunității pentru a îmbunătăți viața locuitorilor.

„Sunt ultimele zile în care puteți să susțineți activitatea unui ONG, nu o irosiți! Sunt multe ONG-uri care fac o treabă fantastică în Bihor. Ne-am bucura să știm că primesc ajutorul vostru, ne-am bucura și mai tare să ne susțineți pe noi… Long story-short, dacă ați realizat profit anul acesta, alegeți un ONG și ajutați binele să meargă înainte”, este îndemnul celor care de nouă ani fac bine în comunitatea bihoreană.