Fundația Comunitară Oradea lansează campania „O floare pentru Oradea”, un proiect de echipă, dar care nu poate prinde viaţă fără implicarea membrilor comunității.

„Un mozaic uriaș din flori în Parcul Libertății! Am fi foarte bucuroși dacă l-am putea crea cu ajutorul tău. Și la fel de fericiți am fi, dacă, tot datorită ție, am putea strânge resursele de care Fundația Comunitară Oradea are nevoie pentru a-și continua activitatea”, anunță reprezentanții Fundației Comunitare Oradea.

În această primăvară, Fundația a adus, în Parcul Libertății, bucurie, culoare şi muzică, pentru delectarea tuturor iubitorilor de frumos.

„Cu ajutorul tău, o să transformăm Parcul Libertății într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară. Dar, la fel de important, cumpărând una sau mai multe flori, ne vei ajuta să ne continuăm activitatea și programele pentru comunitățile din oraș și județ”, mai transmit inițiatorii campaniei.

Începând cu toamna anului trecut, Fundația Comunitară Oradea a început acțiunile de  igienizare și amenajare peisagistică a parcului, pe care l-a transformat într-o grădină a inițiativelor civice. Până acum, aici au avut loc peste 70 de acțiuni de voluntariat, au fost plantate peste 8.000 de flori şi au fost organizate peste 50 de ateliere, evenimente și activități pentru orădeni. Toate acestea au fost posibile cu sprijinul a 62 de voluntari şi cu implicarea financiară a Lidl România prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi.

„Ne-ar plăcea să continuăm acțiunile din Parcul Libertății şi chiar să le extindem, astfel că adresăm tuturor orădenilor invitaţia de a ni se alătura în demersul nostru de a transforma Oradea într-un oraș al florilor. Ce ne-ar plăcea să facem? Simplu: mozaicuri uriașe din flori, mai întâi în Parcul Libertății! Şi am fi super bucuroși dacă le-am putea crea împreună, om cu om, floare cu floare. Și, tot datorită implicării orădenilor, am fi fericiți dacă am putea strânge resursele de care Fundația Comunitară Oradea are nevoie pentru a-și continua activitatea în întreg Bihorul”, mai transmit reprezentanții FCO.

În acest scop şi din dorința de a ajuta şi pe mai departe acolo unde e mai mare nevoie, Fundația Comunitară Oradea a lansat proiectul „O floare pentru Oradea”, un proiect de echipă, dar care nu poate prinde viaţă fără implicarea membrilor comunității.

„Hai să transformăm această acțiune într-o tradiție, moment de sărbătoare și solidaritate!

Faci două gesturi frumoase într-unul singur: oferi o floare orașului tău şi sprijini o organizație care are nevoie de tine, pentru a direcționa resurse acolo unde trebuie, în mijlocul comunităților din Oradea și Bihor. Plantând o floare, ne ajuți să plantăm idei, energii și resurse”, au conchis inițiatorii campaniei. Informații suplimentare despre acest proiect se pot afla accesând adresa de internet www.fundatiacomunitaraoradea.ro/floare