Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, alături de partenerii săi instituţionali din Bihor şi Hajdúböszörmény, vor organiza, în data de 8 iunie, un târg al locurilor de muncă.

Târgul este organizat în cadrul proiectului Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” – „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local” cod ROHU-421, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020 şi face parte dintre iniţiativele locale de ocupare a forţei de muncă. Evenimentul se va desfășura în data de 8 iunie 2022, în intervalul orar 09.00 – 17.00, în cadrul Oradea Arena (lângă Auchan).

„În încercarea de a fi alături de dumneavoastră și de această dată în ceea ce priveşte prezentarea ofertei şi cererii de pe piaţa forţei de muncă, ne-ar face o deosebită plăcere să fiţi prezenţi alături de noi la acest eveniment”, au transmis organizatorii.

Evenimentul se va desfășura pe holurile arenei unde vor fi amenajate standuri expoziționale în acest sens. Participarea la acest eveniment este gratuită, iar numărul expozanților este limitat.

Până în acest moment au fost înscrişi 35 de expozanţi care oferă peste 1300 de locuri de muncă vacante, alături de servicii de formare profesională şi consultanţă.

Proiectul „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local cod ROHU-421” este cofinanțat prin Programul INTERREG V-A România - Ungaria.

Pentru informaţii suplimentare se poate apela numărul de telefon 0749/090-619, persoană de contact Lupaș Adrian sau se poate scrie pe adresa de email adrian.lupas.bh@anofm.gov.ro.