Oradea Arena găzduieşte astăzi, 8 iunie, un târg al locurilor de muncă organizat de AJOFM Bihor. Evenimentul face parte din iniţiativele locare organizate în cadrul proiectului Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (A.J.O.F.M.) Bihor, alături de partenerii săi, Primăria Oradea, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, Hajdúböszörmény Város Önkormányzata, invită orădenii la târgul locurilor de muncă. Evenimentul este organizat în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă, din cadrul proiectului „Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” - „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și in Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local” cod ROHU-421, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.

Evenimentul se va desfășura astăzi, 8 iunie, în intervalul orar 09.00 - 17.00, în cadrul Oradea Arena (lângă Auchan).

„În încercarea de a fi alături de dumneavoastră și de această dată în ceea ce priveşte prezentarea ofertei şi cererii de pe piaţa forţei de muncă, ne-ar face o deosebită plăcere să fiţi prezenţi alături de noi la acest eveniment”, se arată în comunicatul transmis.

Târgul se va desfășura pe holurile arenei, fiind amenajate standuri expoziționale în acest sens. La eveniment s-au înscris 60 de expozanţi, oferind peste 1.700 locuri de muncă vacante, din care peste 120 cu studii superioare, alături de servicii de formare profesională şi consultanță.

Proiectul „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și în Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local cod ROHU-421” este cofinanțat prin Programul INTERREG V-A România - Ungaria.