Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor anunță 1.035 de locuri de muncă vacante în judeţul Bihor. Dintre acestea, 838 sunt oferte pentru orădeni.

În continuare cea mai mare pondere o au ofertele de muncă adresate absolvenţilor de studii medii şi muncitorilor necalificaţi. Astfel, se caută conducători auto transport rutier mărfuri, ambalatori manuali, îngrijitori clădiri, femei de serviciu sau ajutori de bucătar.

Există şi oferte pentru absolvenţii de studii superioare ca: expeditor internaţional; administrator financiar; consilier juridic; consilier expert economist în economie generală; contabil; contabil şef; expert achiziţii publice; inginer electrician, inginer de sistem informatic; fiziokinetoterapeut; inginer topograf; manager al sistemelor de management al calităţii; manager zonal, medic specialist; psiholog cu specializare în psihologie clinică; specialist în recrutare; programator; proiectant inginer.

Ofertele de muncă sunt majoritar pentru orădeni, dar există posibilităţi de angajare şi în alte localităţi din judeţul Bihor: Beiuş; Băile Felix, Borş, Marghita, Bratca, Lugaşu de Sus, Lăzăreni, Ţeţchea sau Haieu.