Cu multă dăruire și dorința de a împărtăși bucurie, copiii din cadrul Școlii Internaționale din Oradea (International School of Oradea), alături de profesorii și părinții lor, au creat, la finalul săptămânii trecute, un moment festiv autentic, prin care au oferit daruri alese, pregătite și împachetate de ei, pentru cei 40 de copii din Centrul de Zi.

La rândul lor, copiii de la Centrul de Zi le-au colindat oaspeților și le-au dăruit, în semn de mulțumire, felicitări unice, realizate cu multă dragoste și inspirație chiar de ei. 

„Elevii noștri au pus foarte mult suflet în acest proiect, și-au dorit să împartă cu copiii mai puțin norocoși și să aducă un strop de fericire acum, în perioada sărbătorilor de Crăciun. Fiecare cutie a fost împachetată personalizat, conform numelui și măsurilor primite de la DASO, astfel încât fiecare copil în parte să primească ceva numai pentru el, potrivit numai lui, de la o familie anume care s-a ocupat numai de el. Vă dorim tuturor sărbători binecuvântate, pline de oameni buni și zâmbete calde!”, le-a transmis Ahmet Dündar, director executiv, International School of Oradea.

Tot săptămâna trecută, copiii de la Centrul de Zi au primit vizita și darurile din partea reprezentanților Asociației Culturale Noua Acropolă. Totodată, și copiii de la Școala Oltea Doamna din Oradea au pregătit daruri pe care le-au trimis copiilor de la Centrul de Zi, spre marea lor încântare și apreciere.

Luni, 20 decembrie, organizația de elevi Interact Oradea a dorit să aducă o mare bucurie copiilor din Centrul de Zi, acum, în preajma Crăciunului, și le-au pregătit cu mult drag daruri.

„Dorim să le mulțumim, pe această cale, tuturor pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă în întâmpinarea Sărbătorilor de iarnă, fiind alături de copiii noștri. Orice mic gest este apreciat infinit de către copii, bucuria sinceră din sufletele lor fiind de neprețuit!”, au transmis, printr-un comunicat de presă, reprezentanții DAS Oradea.