S-a implicat în numeroase cazuri umanitare, ajutând oameni aflați în nevoie sau bolnavi și fără speranță. Acum, Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”, trece printr-o grea încercare: mama lui, Elena, se luptă cu o formă agresivă de cancer.

„Doresc să împărtășesc cu voi o poveste care mi-a marcat profund viața. Mama mea, Elena, se luptă cu o formă agresivă de cancer pe creier și fiecare zi este o bătălie pentru ea. Tratamentul este costisitor și greutatea acestor cheltuieli ne depășește resursele financiare. Astăzi, vă cer ajutorul. Orice contribuție, fie ea mare sau mică, poate face o diferență imensă în lupta mamei mele pentru viață. Fiecare donație contează și aduce o rază de speranță în viața noastră”, a scris Mădălin Carțiș pe pagina sa de Facebook.

Tânărul îi roagă pe cei care doresc și au posibilități să îi fie alături în această grea încercare.

„Orice gest de generozitate este apreciat din toată inima și va contribui la efortul nostru comun de a-i oferi mamei șansa la un tratament adecvat și la o îmbunătățire a calității vieții sale. Vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul vostru și pentru gândurile bune trimise către mama în aceste momente dificile. Fie ca fiecare gest de bunătate să se întoarcă înzecit către fiecare dintre voi!”, a mai scris Mădălin Carțiș.

Donațiile se pot face în contul RO59INGB0000999912531085, pe numele Cartiș Mădălin sau Bt pay 0747-866.775.