Jandarmii bihoreni s-au implicat în ajutorarea unei familii greu încercate și au contribuit fiecare după posibilități, acumulându-se astfel o sumă consistentă ce va fi folosită pentru tratamentul lui Rareş, un băieţel grav bolnav.

Rareș are aproape 4 ani, iar de la naștere luptă să supraviețuiască. Încă de când se afla în burta mamei, a fost diagnosticat cu o boală gravă și rară - anevrism de venă galena. La o săptămână după naștere a fost operat prima dată. Diagnosticele sunt multiple, pe lângă boala menționată anterior:

hidrocefalie operată cu șunt, malformație arterio-venoasă, epilepsie,

tetrapareză flască, retard psihomotor sever, - chisturi multiple cerebrale,  edem cerebral. Până în acest moment a trecut prin 6 operații și nu încetează să spere la o viaţă normală. Părinții lui au făcut tot posibilul și imposibilul pentru a-l susține, însă de curând, tatăl, care avea o boală incurabilă, a plecat din această lume și îl veghează din cer. Alexandra, mama copilului, a rămas fără sprijinul soțului, care era stâlpul familiei. În aceste momente îndurerate are nevoie de oameni alături și de ajutor financiar pentru a putea continua lupta și a îndeplini visul familiei, acela ca Rareș să fie bine. În următoarea perioadă, Rareș urmează să mai treacă prin alte intervenții chirurgicale și de asemenea să primească tratament medicamentos foarte costisitor. Mama va trebui să întrețină de acum, singură,  familia. Rareș mai are un frățior,  care este perfect sănătos și care se roagă neîncetat pentru „Micul Erou”.

„Când am aflat de acest caz, nu am putut rămâne indiferenți. Facem apel către toți cei cu suflet mare să ni se alăture! Pentru acest caz social am avut ca sprijin Asociația Jandarmilor Bihoreni „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, dar apelăm la mărinimia fiecărui om în parte. Cu mult sau puțin, cât vă lasă sufletul și buzunarul, vă invităm să fim alături de acest copil care a venit pe lume cu mai multe probleme de sănătate”, au transmis jandarmii bihoreni. Cei care doresc să-i ajute pot dona bani în conturile BRD deschise pe numele Cotuţ Alexandra Ioana: RO15BRDE050SV97728640500 sau contul în euro RO35BRDE050SV98996030500.