Kinga Sebestyen a donat măști de protecție angajaților unui azil de bătrâni din Oradea. Produsele au fost achiziționate și donate în urma vânzării online a tricourilor pe care aceasta le-a lansat în scop caritabil.

Membrii comunității Kangoo Jumps din întreaga țară au achiziționat aceste tricouri, dar și ghete și accesorii pentru acest sport, din vânzări Kinga urmând să comande și să doneze măști de protecție azilelor de bătrâni din întreaga țară.

Prima livrare a fost deja realizată către Centrul de Reintegrare Socială din Oradea, ale cărui asistente vor putea purta de acum înainte măștile care îi vor proteja pe bătrânii de care au grijă. Urmează ca, în zilele următoare, să se doneze alte seturi de produse.

“Asistentele Centrului de Reintegrare Socială (Asociația Smiles) din Oradea au primit un set de 50 de măști de protectie, donație realizată cu ajutorul celor care au achiziționat zilele trecute tricourile speciale și orice produs de pe www.kangooclub.ro. Doamnele au fost extrem de bucuroase și mi-au mărturisit că aveau mare nevoie de astfel de măști, mai ales că bătrânii pe care îi au în grijă trebuie protejați, fiind în grupa de risc maxim în fața Covid-19. Vă mulțumesc și îi felicit pe cei care au acceptat #KingaChallenge și i-au ajutat pe cei aflaţi în situaţii dificile. Urmează să livrăm alte seturi de măști și altor azile de bătrâni din țară”, declară Kinga Sebestyen.

Zilele trecute, Kinga Sebestyen a decis să ajute o categorie puternic afectată de pericolul infectării cu Coronavirus: bătrânii aflați în azilele specializate din România. Cea care a făcut din Kangoo Jumps un fenomen internațional a mobilizat întreaga comunitate de fani și practicanți ai acestui sport pentru a se implica în campania #Kjpentruviață. În acest sens, va cumpăra și va dona măști de protecție pentru a fi purtate de bătrâni și de cei care au grijă de aceștia.

Kinga a lansat tricouri sport cu mesajul campaniei. Cu fiecare achiziție a acestora de pe www.kangooclub.ro, cumpărătorul va primi în plus o mască de protecție, iar altă mască va fi donată azilelor de bătrâni din România. Kinga va lansa această inițiativă și la nivel internațional, în fiecare țară în care există o comunitate puternică de fani Kangoo Jumps.

„Kangoo Jumps înseamnă sănătate, poftă de viață și solidaritate. Avem o comunitate puternică de fani ai acestui sport și am fost dintotdeauna uniți în orice ocazie. Acum este important să dovedim încă o dată că suntem puternici și că putem ajuta la rândul nostru. Am pregătit tricouri sport cu mesajul Kangoo Jumps pentru Viață, iar, pentru fiecare produs cumpărat, vom dona câte o mască de protecție bătrânilor și celor care îi îngrijesc în azilele din țară. La fel se va întâmpla și pentru orice produs, gheată, accesorii sau echipament sport de pe www.kangooclub.ro, în această perioadă. Pentru ca mesajul să se propage și cercul de prieteni al fiecăruia, îi rog pe cei care au achiziționat tricoul să posteze o fotografie în care îl poartă, alături de mesajul‚ Am ajutat și eu! #KingaChallenge’. În acest mod, avem șansa ca din ce în ce mai multe persoane să se implice și să ajute”, declară Kinga Sebestyen.