Ciclul natural al vieții este unul care cuprinde atât momente frumoase, plăcute, cât și momente de tristețe profundă. Indiferent că este vorba despre o naștere sau o înmormântare, acestea sunt lucruri firești și trebuie să înțelegem că sunt aspecte care oferă valoare întregului concept de viață.
Pierderea unei persoane dragi este cu siguranță un moment dificil de depăşit pentru întreaga familie, dar adevărul este că moartea poate surveni în orice clipă, fiind un eveniment care nu poate fi anticipat.

La Capela este o firmă de servicii funerare complete din Oradea, care doreşte să vină în sprijinul familiilor îndoliate, prin faptul că oferă servicii funerare complete şi de calitate.
Alegerea firmei de pompe funebre trebuie făcută cu maximă responsabilitate, deoarece o înmormântare presupune o organizare eficientă şi necesită planificare în detaliu.
Procesul funerar reprezintă practic ultimul contact pe care îl avem cu persoana decedată. În organizarea unui astfel de eveniment trebuie sa ţinem cont atât de religie, cât și de tradiții. Aici intervenim noi şi încercăm prin serviciile oferite să-i ajutăm pe oameni să depăşească cât mai uşor aceste momente.
Serviciile noastre sunt mai degrabă umanitare decât bussines. Obiectivele firmei noastre vin în întâmpinarea familiilor îndoliate, căci nimeni nu rămâne neîngropat, indiferent de câţi bani ar avea familia.

Toate serviciile şi preţurile sunt transparente. Potenţialii clienţi trebuie să se intereseze direct la firmă pentru a afla costul serviciilor pe care le doresc.
O soluţie există pentru fiecare, indiferent de starea lui materială.

„Moartea nu este o afacere, ci o tragedie.”

Cu toate că puţine persoane îşi doresc o carieră în acest domeniu, această meserie aduce satisfacţii la fel de mari ca orice altă meserie aleasă, iar recompensa cea mai de preţ din partea clienților este acel simplu «Mulţumesc!» spus din inimă” (Alina VIDICAN - administrator).
Noi lucrăm cu ajutorul de înmormântare şi, de aceea, unele pachete de servicii nu implică nici un cost din partea clienţilor. Oferim consultanţă gratuită la orice moment din zi, 24 de ore din 24.
Dispunem de o logistică bună şi acoperim toată raza judeţului Bihor.

La Capela - Servicii funerare complete în Oradea şi Bihor
Strada: Cazaban, nr. 13, Oradea
Telefon: 0741.547.272
www.lacapela.ro