Un orădean de numai 35 de ani, Ionuț Balajti, a fost diagnosticat în acest an cu o boală genetică foarte rară. Din păcate, însă, recent, a primit o lovitură grea, fiind diagnosticat și cu cancer la nivelul plămânilor.

„Bună ziua, mă numesc Balajti Ioan și, în martie, anul acesta, am fost diagnosticat cu sindromul MEN2, o boală genetică foarte rară. Au urmat două operații: una la glanda tiroidiană și una foarte complexă pentru a scoate ambele glande suprarenale, operație care a durat șapte ore. Pentru înlocuirea hormonilor, trebuie să iau trei medicamente foarte importante, zilnic, altfel dacă uit 2-3 zile la rând să le iau sau nu le găsesc în farmacii, ar putea să intervină decesul”, scrie Ionuț pe pagina sa de Facebook.

Din păcate, anul acesta, tânărul a mai primit o lovitură extrem de grea, fiind diagnosticat cu cancer la nivelul plămânilor.

„Când am crezut că totul este bine, am fost diagnosticat cu mezoteliom pleural, acesta fiind un cancer foarte agresiv la pleura plămânului. Am găsit în România un singur chirurg care are o tehnică specială învățată din SUA și este singura șansă la noi în România. Problema este că am rămas fără bani după restul operațiilor și această operație trebuie făcută cât mai curând, fiind programată pe luna februarie 2022, la spitalul Monza din București. Avem nevoie de o sumă de aproximativ 20.000 de euro. Orice donație este binevenită”, mai scrie orădeanul care, la numai 35 de ani, luptă pentru viața sa.

Cei care au posibilitatea să-l ajute, o pot face donând orice sumă în următoarele conturi:

IBAN in RON: RO42INGB0000999901861973

IBAN in EURO: RO52INGB0000999903866686

pe numele Balajti Ioan Revolut: 0765827001