Peste 100 de femei lideri se întâlnesc în 28 septembrie, de la ora 17.00,  la Oradea, în cadrul celui mai nou eveniment dedicat leadershipului feminin: The Woman after 5pm!, locul în care poți să îți găsești motivația și resursele de care ai nevoie pentru business-ul tău.

 

The Woman after 5pm! este imboldul și oportunitatea care susține și formează comunități puternice de femei care să ducă mediul de business la nivelul următor.

The Woman conturează profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor și a conținutului prezentat.

Business-ul, ca stil de viață desprins din convingerea că se poate și că acțiunile deliberate conduc la succes este tematica pe care Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, o abordează în cadrul evenimentului.

Antreprenoriatul intuitiv este ceea ce Monica Bîrlădeanu, fondatoarea Mooncast Jewlery, declară ca fiind atitudinea potrivită și rețeta care îți aduce notorietate în orice industrie te-ai orienta.

Despre cum îți poți atinge potențialul maxim prin dedicare, ambiție, curaj și muncă va vorbi Sorina Bradea, Managing Partner Thomas International. Antreprenor, trainer și consultant de peste 22 de ani, Sorina activează în prezent în cadrul propriei companii de consultanță în HR - Romarketing. Mai mult decât atât, în 1998, a adus în România una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de evaluare, la nivel mondial: Thomas International.

Evenimentul are scop multiplu: inspirație, educare, motivare, socializare și împărtășirea experiențelor de business și nu numai. În 28 septembrie, alături de speakerii invitați la The Woman after 5pm! vor fi abordate toate tematicile expuse mai sus și consolidăm comunitatea The Woman sub sloganul „Educația, puterea de a schimba lumea!”.

 

Femei antreprenor de succes

Fiecare dintre noi are nevoie de un model și povești care să te inspire la momentul potrivit. De mai bine de 6 ani, The Woman a adus aceste modele în fața a peste 3.000 de femei. Cu nume sonore în lumea de business și nu numai, cele mai de succes figuri feminine și-au împărtășit experiența și povestea pe scena leadershipului din România.

Este promisiunea The Woman pentru femeile care fac parte din comunitate, ca la fiecare ediție să aducă un plus de valoare evenimentului și mai ales conținutului prezentat. În acest sens, a fost aleasă Armonia Venue pentru primul eveniment The Woman after 5pm!, din motive care țin de atmosfera elegantă și exclusivitate, fiind cea mai nouă locație din Oradea care dă start-ul evenimentelor de business în 28 septembrie, începând cu ora 17.00, cu femeile din comunitatea The Woman.

Înscrierile continuă pe site-ul oficial al evenimentului fără costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2.