Asociația SOS Autism Bihor, cu sprijinul arbitrului asistent FIFA, Octavian Șovre, lansează o licitație, online, cu scop caritabil.

 

Concret, scopul licitației este strângerea de fonduri pentru susținerea financiară a Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Autism SOS Autism Bihor, iar articolele sportive, care vor fi licitate, au fost donate de sportivi de renume național și internațional. Licitația a avut ca dată de începere marți, 1 iunie, iar finalul acesteia va fi peste aproximativ șase săptămâni. Săptămânal, va fi postat un set de 20 de articole sportive, având ca termen o săptămâna pentru a fi licitate.

Vedeta licitației, tricoul cu semnătura fotbalistului internațional Erling Haaland, va avea o lună termen pentru a fi licitat.

Modalitatea de licitație va fi un comentariu public la poză, iar fiecare articol va avea o valoare minimă a donației. Organizatorul va anunța finalul licitației și câștigătorul acesteia, precum și cea mai mare sumă donată.

De asemenea, organizatorul licitației va hotărî cine este câștigătorul licitației, respectiv persoana care va licita suma cea mai mare pentru articolul sportiv postat. 

Beneficiarul fondurilor strânse din donații este organizatorul licitației - Asociația SOS Autism Bihor.

Cont donații: RO55 RNCB 0032 0732 8002 0001 BCR Oradea.

„În cursul zilei de marți (ieri – n.n), 1 iunie, vom publica primele 20 de articole sportive care vor putea fi licitate în cadrul evenimentului nostru”, menționează Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.