Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe pentru tineri destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea, a analizat dosarele depuse, stabilind punctajele. Cinci dosare au fost respinse din cele 52 depuse.  

„Conform Procesului Verbal nr. 198241 din 27.02.2020, din totalul de 52 de dosare depuse în perioada 2 decembrie 2019 – 17 ianuarie 2020, cinci dosare au fost respinse, motivat de faptul că nu s-au încadrat în criteriile legale de acces la o locuință ANL pentru tineri, destinată închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea, iar 47 dosare au fost punctate”, a anunţat ieri Primăria Oradea. În termen de 7 zile calendaristice de la data afişării anunţului la avizierul instituției şi pe site-ul: www.oradea.ro, respectiv în perioada 4 martie – 10 martie inclusiv, persoanele nemulţumite au posibilitatea de a depune contestație. Contestațiile se depun la ghișeele 1 și 2 din Centrul de Relații cu Publicul (Piramidă) - Primăria Municipiului Oradea.

După soluționarea contestațiilor, listele finale privind ordinea de prioritate în vederea repartizării locuințelor ANL pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate în municipiul Oradea, va fi supusă aprobării Consiliului Local al municipiului Oradea, urmând să fie afișată la avizierul instituției şi pe site-ul: www.oradea.ro.