Sala „Traian Moşoiu” a Primăriei Oradea a găzduit miercuri, 3 aprilie, o nouă festivitate de premiere a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

 

Cu această ocazie au fost invitate 33 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de către viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„Prin prezența dumneavoastră aici și prin ceea ce reprezentați dumneavoastră sunteți un model demn de urmat pentru noi, pentru copiii și pentru nepoții dumneavoastră. Vă mulțumim pentru că existați. Vă mulțumim că ne-ați arătat tuturor ceea ce ar trebui să însemne o familie în zilele noastre. Cu siguranță azi vă sărbătorim la 50 de ani și cu siguranță vă așteptăm în aceeași sală să sărbătorim și 75 de ani de căsătorie. Vă doresc încă o dată La mulți ani!”, a spus viceprimarul Florin Birta. La sfârșitul ceremoniei acesta le-a mulțumit familiilor pentru prezență, urându-le Sărbători fericite alături de cei dragi.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.824.