Fundația Comunitară Oradea a lansat joi, 13 octombrie, Campania „Încălzește un suflet!”, cu scopul de a aduna 41 de geci și perechi de încălțăminte de iarnă pentru cei 41 de copii înscriși în programul Fondul de burse.

 

Deși e un anotimp superb, toamna aduce pentru unii copii tristețe în priviri. „Cu ce să mă îmbrac azi la școală?”, este una dintre întrebările care răsună în căpușorul lor. Bani nu au să cumpere, cele de anul trecut le-au rămas mici, iar ei privesc neputincioși... Cu toate acestea, își doresc să meargă la școală, să învețe, să aibă o meserie și să scape de lipsurile cu care se confruntă. Deși sunt mici, conștientizează cât de important e să înveți o meserie.

„Încălzește un suflet” este noua campanie pe care Fundația Comunitară Oradea o are în desfășurare până luni, 14 noiembrie. 

Cei interesați să se implice în această campanie pot cumpăra o geacă sau o pereche de încălțăminte pentru a ajuta un copil. Vor obține în schimb bucuria de a face un copil fericit, susținându-l astfel să meargă la școală. Binele se va întoarce înzecit!

„Pentru că vrem să le încălzim și suflețelele, te rugăm să scrii un bilețel sau o scrisoare mică pentru copilul pe care îl alegi. Să știi că s-ar bucura enorm. Hainele și încălțămintea țin de cald, un cuvânt spus la timpul potrivit  încălzește sufletul și îl încarcă cu speranță. Așa-i că ne ajuți să facem bine și de această dată?”, transmite Maria Ursu, manager program Fondul de Burse.

Lista copiilor care au nevoie de ajutor se găsește accesând link-ul: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FlHMpHy7xmOPttP2EbZhHpyj-j9HVPriQXSmg11QNI8/edit#gid=0, alege un copil și scrie în spațiul aferent donației numele sau numărul tau de telefon, și adu geaca și încălțămintea la sediul Fundației Comunitare Oradea, din Magazinul Crișul, etajul II, de luni până vineri, între orele 9.00- 17.00. Pentru mai multe detalii despre campanie, puteți să sunați la numărul de telefon 0771/358-776.