Într-o atmosferă feerică, la Târgul de Crăciun din Băile Felix, se va desfășura o seară caritabilă pentru Luminița, o tânără de numai 32 de ani, din Sânmartin. Femeia, mamă a două fete, Antonia, de 14 ani, și Ștefania, de 10 ani, a fost diagnosticată cu cancer.

Evenimentul va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 19.00, în cadrul Târgului de Crăciun din Băile Felix. Aproximativ 12 soliști de muzică populară, alături de un invitat special de la Opera Națională din Cluj-Napoca, vor transforma această seară într-un spectacol memorabil.

Acești artiști desăvârșiți își vor aduce contribuția artistică pentru a spori frumusețea și bucuria Sărbătorilor de Iarnă. Prin muzica lor autentică și talentul incontestabil, acești soliști vor crea o experiență sonoră de neuitat pentru toți cei prezenți la eveniment.

Povestea Luminiței se găsește accesând următorul link: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Qk5jZVwcyX7xuCtCKwnvbKEaWouvfm2htVGoHB9qFD38qWKmRE7BiXLpWBs3GLZel&id=61553633951969

„Dorim să adresăm sincere mulțumiri și laude acestor artiști minunați, care, cu pasiune și devotament, aduc bucurie în inimile noastre în această perioadă specială a anului. Ei nu doar împărtășesc talentele lor remarcabile, ci și contribuie la cauze caritabile, transformând acest concert într-un prilej de generozitate și solidaritate”, anunță organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de Mădălin Carțiș, în cadrul acțiunilor „Alături de Semenii Noștri”, în parteneriat cu „Asociația Fii Om, e Gratis!”