Joi, 18 aprilie 2019, în sala „Traian Moşoiu” a Primăriei Oradea, a avut loc a doua festivitate de premiere din anul 2019 a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 40 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur” şi care au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„În numele Primăriei Oradea vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți și pentru ceea ce ați făcut și faceți pentru orașul nostru. O comunitate are nevoie de spirit în primul rând și are nevoie de trăire și are nevoie de modern. Din acest punct de vedere se cuvine să vă mulțumim pentru că într-o lume în care lucrurile par a fi făcute pentru o perioadă scurtă, par a fi făcute de mântuială, în care și relațiile dintre oameni sunt de multe ori extrem de scurte ca și durată, dumneavoastră ne sunteți nouă, celor mai tineri, modele și ne spuneți ce înseamnă încredere și ce înseamnă respect reciproc”, a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea. Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.824.