Vineri seara, o tânără familie din Oradea a ales să petreacă o seară frumoasă la circ, împreună cu băiețelul lor de câțiva anișori. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, judecând după modul în care au fost primiți spectatorii…

 

Primul spectacol de circ din acest an le-a lăsat un gust amar orădenilor. O tânără familie din Oradea ne-a sesizat faptul că locul ales de artiștii Circului Internațional pentru prezentarea spectacolelor seamănă mai degrabă cu un fost șantier. Deși au fost mulțumiți de program, orădenii s-au plâns de locul ales pentru susținerea spectacolului.

„Noroiul era până în gât, riscând, oricând, să-ți rupi picioarele. Nu era amenajat niciun loc pe unde să calci, iar noroiul era așa cum l-a dat Dumnezeu”, ne-a sesizat C.N.

Orădeanul s-a gândit să le facă o surpriză plăcută soției și copilașului lor de câțiva anișori invitându-i la circ, vineri seara, doar că locul ales de către reprezentanții Circului Internațional, lângă supermarketul Kaufland din Ioșia, a fost sub orice critică.

„Am înțeles că la Era este amplasat un alt circ. Însă, chiar și așa, nu permiți instalarea unui circ chiar pe locul unde, cel mai probabil, înainte, a fost șantier. La final, eram murdari de noroi din cap până în picioare. Animalele erau murdare, inclusiv imaginea artiștilor fusese compromisă din această cauză”, relatează cititorul nostru. Tânărul este cu atât mai revoltat cu cât a dat 40 de lei pe un bilet, iar intrarea pentru copii costă 35 de lei.

„Ne-am simțit ca la patinaj, doar că nu patinam pe gheață, ci pe noroi. Iar senzația era cu atât mai neplăcută cu cât aveam în brațe și un copil mic”, a menționat interlocutorul nostru.

Afișele Circului Internațional, care se mai găsesc prin oraș, anunță un spectacol de circ, original, 100%, una dintre atracțiile programului fiind motocicliștii din globul morții. Spectacolele au loc până pe 25 februarie, iar la un bilet cumpărat, primiți unul gratis.

Rămâne de văzut câți temerari vor dori acest lucru fără să fie echipați corespunzător…