După ce a pus Oradea în Cartea Recordurilor prin organizarea celei mai mari sesiuni de Kangoo Jumps din istorie, Kinga Sebestyen pregătește un nou eveniment impresionant în orașul de pe Crișul Repede. De această dată, cei care vor face Kangoo Jumps vor putea ajuta copiii bolnavi de cancer care au nevoie de îngrijiri speciale.

Sâmbătă, 14 martie, între orele 14.00 și 20.00, în Campusul Universității din Oradea, va avea loc o serie de clase speciale de Kangoo Jumps, taxa de intrare a participanților urmând a fi donată Asociației MAME, pentru susținerea Centrului Steluțelor, centrul unde sunt îngrijiți copiii bolnavi de cancer. Cei care doresc să participe trebuie să se înscrie în prealabil în aplicația de mobil JumpClass. Taxa de participare ce va fi donată este de 100 de lei.

„Este al zecelea an în care Kinga Sebestyen organizează acest eveniment caritabil denumit Kangoo Jumps pentru Viață, generând până acum donații de zeci de mii de euro”, anunță Maria Culescu, președinte al Asociației MAME.

La orele de Kangoo Jumps din 14 martie poate participa oricine iubește acest sport. În schimbul taxei de 100 de lei, persoanele participante vor putea închiria ghetele rebound potrivite, vor primi apă și batoane energizante și vor putea urma coregrafiile speciale alături de Kinga Sebestyen și de instructorii și presenterii internaționali. Potrivit organizatorilor, participanții vor putea efectua voluntar și donații suplimentare.

La evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață din Oradea vor participa nume cunoscute din industria Kangoo Jumps, precum Kinga Sebestyen, Ildiko Marica și Marchin Witek.

Kinga Sebestyen încurajează și instructorii de pretutindeni să îi urmeze exemplul și să doneze taxa de intrare la clasele lor, din 14 martie, pentru aceeasi cauză caritabilă: „În luna martie, așa cum se întâmplă de un deceniu încoace, vom dona banii strânși din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflați în Centrul Steluțelor, sub îngrijirea Asociației MAME. La fel îmi doresc să procedeze și instructorii acreditați de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul țării, unindu-ne forțele pentru a contribui la un mai bun suport al micuților care au nevoie de tratament și îngrijire specială. Sâmbătă, 14 martie, în Oradea, vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reușit să slăbească și să se tonifieze mii de persoane de toate vârstele. Vom ține clase de sport, iar fondurile strânse vor fi oferite Asociației MAME cu scopul de a asigura, pe parcursul anului 2020, copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport și recuperare medicală oferite gratuit în cadrul Centrului Steluțelor, un centru social de suport și recuperare ce vine în sprijinul copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și al copiilor care provin din medii defavorizate”, declară Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps pentru Viață este un nou proiect special pe care Kinga Sebestyen îl organizează în Oradea.