Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, vine şi de această dată atât în sprijinul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, cât şi în a celor care doresc sa-şi schimbe locul de muncă, prin organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va avea loc în data de 16.09.2021 la Arena „Antonio Alexe” din Oradea, Str. Cazaban nr.3. La bursă vor fi prezenți peste 50 de angajatori care vor oferi un număr de aproape 1.200 de locuri de muncă din care 121 sunt pentru studii superioare. Evenimentul se va desfășura în intervalul 10.00-16.00.

„Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor. „Cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri. Avem speranța că Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a mai transmis Békési Csaba.