Copiii din creșe și din Centrul de Zi Oradea au fost răsfățați, cu ocazia Zilei Copilului, având parte de o zi magică, cu activități și voie bună.

Prichindeii din creşe au sărbătorit, așa cum se cuvine, cea mai frumoasă sărbătoare a copilăriei. Personalul din creşe s-a pregătit temeinic să le ofere copiilor o grămadă de bunătăți, făcute special pentru ei și o serie de activități interactive. Astfel, copiii au pregătit, cu mult interes, alături de doamnele educatoare, bunătățile pe care le-au servit cu ocazia zilei de 1 Iunie, au cântat și au dansat într-o „ploaie” de baloane și confetti, o bucurie și o încântare pentru ei. S-au bucurat de atmosfera de sărbătoare alături de personajele lor îndrăgite de desene animate, Mickey Mouse, Minnie și zâne, în cadrul unui spectacol adaptat special pentru copiii din creşă.

La rândul lor, copiii din Centrul de Zi Oradea au avut parte și ei de o zi de neuitat,  mult aşteptată de toţi copiii. Fericirea, entuziasmul şi zâmbetele lor au putut fi surprinse în jocurile şi concursurile distractive și interactive la care au participat, având parte şi de un picnic în curtea centrului. La o parte dintre activități au participat viceprimarul municipiului Oradea, Arina Moș, și Camelia Buhaș, consilier local, care, pentru o zi, s-au întors la bucuria copilăriei și a jocului împreună cu acești copii minunați.

Alături de copii, directorul DAS Oradea, Anca Grama, a precizat: „Prin aceste activități mult așteptate și apreciate de copii, dorim să le oferim acestora un start în viață plin de veselie, astfel în fiecare din cele 14 creșe au fost organizate activităţi speciale cu ocazia Zilei Copilului, care au avut ca scop educarea în spiritul prieteniei și al preţuirii faţă de semenii săi”.