Împreună cu profesoarele Aurica Cifor și Ileana Popa, 14 tineri membri ai Clubului IMPACT Eco, din cadrul Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea, au vizitat locul în care vor pune piatra de temelie a casei de copii de la Parohia Sf. Dimitrie din Oradea, un loc binecuvântat, unde copiii vor crește la umbra bisericii păstorite de Preacucernicul Părinte Dan Lele.

Prin acest demers, tinerii „impacți” retransmit mesajul echipe IMPACT: „Avem nevoie de implicarea voastră! Fie că ești voluntar, fie că ești mic donator sau mare donator, cu toții putem aduce bucurie în sufletul copiilor pentru care abandonul nu trebuie să le mai fie casă. La această casă mai avem nevoie de donații pentru asigurarea echipamentelor necesare și a unui microbuz de transport”.

Această casă este una dintre cele cinci case de copii incluse în proiectul „Aripi de înger”, prin care 60 de copii abandonați vor avea o casă nouă și condiții de viață mai aproape de cele ale unei familii.

Până în prezent, partenerii cluburilor IMPACT în acest proiect sunt: Hopes and Homes Romania, care vor finanța construirea a trei case de copii; Fundația Sera Romania, care va finanța construirea unei case de copii. Cea de-a cincea casă este construită din acțiunile de fundrasing realizate de cluburile IMPACT din Oradea, Clubul Rotary Oradea, Hipermarket Auchan Oradea și Asociația Filantropia Oradea. Din suma de 150.000 euro necesară pentru construirea celei de-a cincea case de copii, cluburile IMPACT din Oradea au strâns aproape 10.000 euro.