Sub genericul „Suflet pentru suflet”, câţiva orădeni cu suflet mare au demarat un proiect umanitar menit să ajute persoanele vârstnice din Oradea, aflate în dificultate financiară, prin acordarea unei mese calde.

„Suflet pentru suflet” este un proiect umanitar, micuţ dar drăguţ, organizat de Restaurantul Căsuța cu Nuci – Diofa Csarda, în parteneriat cu Asociația Home-Start Bihor, şi care are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice din Oradea, aflate în dificultate financiară, prin acordarea unei mese calde.

Pe parcursul acestei săptămâni, zilnic, se va livra, prin reprezentanții Asociației Home Start Bihor, la adresele vârstnicilor, identificaţi de asociație, în condiții de maximă siguranță, mesele calde.

Acest act caritabil este oferit de Restaurantul Căsuța cu Nuci – Diofa Csarda, din Oradea, care dorește să sprijine persoanele vârstnice în această perioadă de carantină. Livrările vor fi efectuate la domiciliul vârstnicilor de marți până joi.

„În urma măsurilor de siguranță impuse, ne-am gândit că o mică atenție din partea noastră va fi binevenită acelor persoane care nu pot să își asigure masa zilnică, astfel, contribuind la clădirea unei societăți empatice și continuând faptele bune iniţiate încă din decembrie anul trecut în cadrul „Orașul Faptelor Bune”, transmit, printr-un comunicat de presă, Vanda Jari şi Kócza Erika, iniţiatoarele proiectului.