Peste 500 de volume au ajuns să încânte cu poveștile lor copiii de la Școala Gimnazială nr. 1 Gepiu, în cadrul campaniei „Provocarea lui Andrei - Donează o carte!”.

Zâmbete, bucurie și emoție! Aceasta este atmosfera care a inundat Școala Gimnazială nr. 1 Gepiu, unde au ajuns cărțile colectate în cadrul campaniei „Provocarea lui Andrei - Donează o carte!”, un loc cu copii minunați, cu cadre didactice inimoase și dedicate copiilor.

„Bucuria de a dărui și bucuria de a primi s-au contopit într-un mod armonios. Mă bucur că, prin campania mea, am reușit să aduc cele mai frumoase povești copiilor dornici să citească, deoarece cred că fiecare copil trebuie să aibă ocazia să se bucure de cât mai multe lecturi educative și captivante. Cea de-a două ediție a „provocării” se încheie în 15 februarie, „Ziua Națională a Lecturii”. A fost o campanie frumoasă și provocatoare, în același timp, în care am avut ocazia să interacționez direct cu toți colegii mei de la Școala Gimnazială „Dacia”, cu ocazia prezentării proiectului meu, „Provocarea lui Andrei - Donează o carte!”, mărturisește elevul orădean Andrei Popovici.

De la colegii lui mai mari, până la cei mai mici, cu toții s-au bucurat că au avut ocazia să ajute și să contribuie la dotarea cu lecturi frumoase și interesante a unei biblioteci din mediul rural.

„Peste 500 de volume au ajuns să încânte cu poveștile lor copiii de la Școala Gimnazială nr. 1 Gepiu. Astfel, am reușit să dotăm, împreună, și cea de-a treia bibliotecă din mediul rural. Le mulțumesc colegilor de școală, colegilor de clasă, elevilor de la alte școli, care m-au susținut în acest proiect, profesorilor, în mod special doamnei diriginte, prof. Lavinia Rațiu, pentru că este alături de mine și mă susține la fiecare pas, și, totodată, domnului director al Școlii Gimnaziale Dacia, prof. Alin Novac-Iuhas, pentru că a sprijinit acest frumos proiect. Nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților mei, care sunt întotdeauna alături de mine. Partenerii mei în acest proiect au fost: Școala Gimnazială Dacia, Școala Gimnazială Octavian Goga, Liceul Lucian Blaga, Liceul de Arte Oradea și Papetăria Mona. Fără ajutorul vostru nu aș fi reușit! Vă mulțumesc tuturor!”, a mai spus Andrei Popovici.