Sportivul Florin Mihuț organizează sâmbătă, 15 iulie, o tură cu bicicleta prin Bihor. În urmă cu patru ani, bihoreanul a avut un accident cu motocicleta, rămânând, din nefericire, în scaun rulant, ceea ce nu l-a împiedicat să-și urmeze pasiunea.

„Florin Mihuț este un biciclist drag nouă, prezent și la unele ture organizate de asociație, dar și la evenimentele de caritate ale diferitelor asociații, și nu numai. În urmă cu patru ani, Florin Mihuț a avut un accident cu motocicleta, în urma căruia, din nefericire, a rămas în scaun rulant. Asta nu l-a împiedicat în a-și urma pasiunea. Având o ambiție de fier, tânărul nu a renunțat la visul de a fi în continuare sportiv”, anunță reprezentanții Asociației Pedalăm, organizatorii evenimentului.

Florin este sportiv paralimpic de doi ani. Până în prezent, tânărul a reprezentat România la două concursuri internaționale în Germania și Italia.

Așadar, toți cei interesați sunt invitați să pedaleze împreună cu Florin și a petrece împreună o zi de neuitat.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente și a nu avea suprize neplăcute pe drum, organizatorii au făcut câteva precizări: „Vă rugăm să luați la cunoștință că nu vom pedala cu mai mult de 18-20km/oră, întrucât ne vom adapta viteza după cei care nu au încă un nivel ridicat de anduranță; ne vom întâlni sâmbătă, 15 iulie, în Piața Unirii, la ora 10.00, urmând ca, la ora 10.15, să pornim la drum, pe următorul traseu: Piața Unirii - Paleu - Cetariu - Tăutelec - Șișterea - Sălard - Sîntimreu - Vaida - Roșiori - Mihai Bravu. Total km: 90. Dificultate traseu: mediu, 100% asfalt”.

Participanții la tura cu bicicleta vor trebui să țină cont și de următoarele recomandări: să aibă asupra lor actul de identitate; cască de protecție; echipament corespunzător de bicicletă; bicicleta să fie în stare bună de funcționare; semnale luminoase față-spate bicicletă; vestă reflectorizantă sau echipament cu inserții reflectorizante; trusă de scule reparație bicicletă; trusă de prim ajutor; cameră de rezervă; kit reparație pană și pompă de bicicletă; rucsac pentru bagaje.

„Fiecare este responsabil pentru faptele și acțiunile sale, înainte de a pleca la drum, fiecare participant va semna declarația pe proprie răspundere”, mai transmit organizatorii evenimentului.