Fundația Comunitară Oradea îi invită pe bihoreni la evenimentul caritabil „Swimathon Oradea”, ce va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Oamenii sunt așteptați în tribune, începând cu ora 9.00, pentru a-i susține pe cei 350 de înotători care vor face valuri de bine și pentru a descoperi cele 16 cauze și oamenii din spatele a mai bine de două luni de campanie de strângere de fonduri. Intrarea este gratuită, însă oamenii de bine pot susține cauzele printr-o donație.

Swimathon Oradea 2024 a doborât toate recordurile de strângere de fonduri ale Fundației Comunitare Oradea. Cifrele demonstrează această reușită. Peste 2.900 de donații au fost înregistrate în platforma swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro. „Donatorii au fost oameni de bine din Bihor, și nu numai, persoane fizice și companii de pretutindeni. 95 de oameni au ales să fie ambasadorii unor cauze în care au crezut de la început și pe care le-au făcut auzite, astfel încât să mobilizeze donații pentru atingerea obiectivelor financiare. Mai bine de 749.000 lei au fost obținuți, bani care vor transforma în realitate spații educative, vor facilita tratamente mult prea costisitoare, vor crește calitatea vieții unor persoane cu dizabilități sau copii proveniți din medii defavorizate, vor contribui la educarea și dezvoltarea tinerei generații, iar lista de bine continuă”, anunță Beatrice Bungo, manager de comunicare Fundația Comunitară Oradea.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro și pe paginile de Facebook: Swimathon Oradea și Fundația Comunitară Oradea. Swimathon Oradea 2024 se va vedea și LIVE  pe Youtube.