Evenimentul etalon, foarte așteptat în fiecare an de membrii comunității, dar și de elevi și profesori, a revenit la CSEI Nr. 1, Tileagd, Structură a CSEI „Orizont”, Oradea.

Natura a programat marți, 15 martie, o vreme foarte frumoasă, care te îndemna parcă anume să petreci timpul într-un mod plăcut cu semenii.

După ce au intrat pe poarta instituției de învățământ, oaspeții au fost întâmpinați de profesor, coordonator educativ Mărioara Cipleu, care le-a adresat mesajul de bun venit. I-a condus, apoi, în incinta școlii, pe aleea mărginită cu flori vesele din hârtie colorată.  

Pentru a sublinia nota de sărbătoare, școala a fost înfrumusețată cu desenele, picturile și colajele elevilor, coordonați de profesorii: Florina Mal, Laura Petruț, Florica Negrău, Paula Bologa, Marinela Marcu, Mirela Todincă, Aurora Rus, Adela Ilaș, Marinela Buzle, Ana Alb, Lucia Romanschi și de instructorii de educație extrașcolară: C. Fetea, Vigh Kinga, Korozsi K, I. Ban și Călin Bacrău.

În continuare, invitații au asistat la activitățile pregătite special pentru ei, cu mențiunea că au fost transmise și online.

Organizatorii, elevi și profesori au fost felicitați pentru modul profesionist în care au decurs lucrurile și pentru entuziasmul de care au dat dovadă.

Psiholog drd. Alin CREȚU