Moşul cel bun, cu desaga în spinare, a poposit, şi în acest an, la Centrul de Zi, unde îl aşteptau deja copiii nerăbdători.    

Şi, pentru că aceste zile de sărbătoare sunt încărcate de gânduri frumoase, Moş Crăciun a venit însoţit de trupa de teatru Compania Trend’Art Oradea „Comoara cu poveşti”, care le-a oferit micuților un spectacol de teatru plin de magie.

Timp de o oră, copiii s-au delectat cu momente comice, interactive și captivante, spectacolul „Visul magic” aducând veselie, dans şi spiritul unei sărbători pline de culoare.

Pe lângă momentele amuzante, vizionând acest spectacol, ei învață că în viață este important să fim buni, să-i ajutăm pe cei de lângă noi şi, nu în ultimul rând, mesajul pe care şi l-au şi însuşit „Dacă rău faci, rău primești, bine faci, bine primești!”. Întrucât în cursul anului copiii au fost ascultători, iar rezultatele şcolare ale acestora s-au îmbunătăţit, la finalul spectacolului de teatru, aceştia au avut parte de o mare surpriză: Moşul cel bun, care a venit cu tolba plină de daruri personalizate pentru fiecare dintre ei, aşa cum aceștia i-au solicitat în scrisorile lor, cu sprijinul și generozitatea loialilor parteneri ai DASO - BRD - Groupe Societe Generale.

„Echipa BRD Bihor a continuat și anul acesta tradiția generozității, străduindu-ne să aducem bucurie în sufletele copiilor, zâmbete pe chipurile lor, fiind complici ai Moșului, ca de fiecare dată. Cu mult timp în urmă, am scris fiecare dintre noi, în numele copiiilor, câte o scrisorică către Moș Crăciun și, iată, că Moșul a sosit cu desaga plină la Centrul de Îngrijire de Zi”, a spus Marius Buza, director Grup Retail Bihor.

„Alături de dumneavoastră, am reușit, și în acest an, să aducem Crăciunul mai bogat și mai frumos la copiii din Centrul nostru de Zi. Doresc să mulţumesc Companiei teatrale independente „Comoara cu poveşti” din Oradea, care, de ani de zile, este un fidel colaborator al nostru, BRD - Groupe Societe Generale și tuturor celor care ne-au trecut pragul în această perioadă și care au făcut posibil ca acest eveniment să aibă loc”, a precizat Anca Grama, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.