Actorii Şerban Borda şi Anamaria Borusz invită orădenii la un spectacol deosebit, dinamic şi comic. De această dată, BUM se joacă în scop caritabil, la Studio Act Oradea, banii din vânzarea biletelor fiind destinaţi unui băiat de 10 ani, Avram Narcis David.

 

Avram Narcis David are 10 ani şi este suferind de pareză spastică şi hidrocefalie. Copilul are nevoie de îngrijire şi terapie, iar actorii Şerban Borda şi Anamaria Borusz au decis ca următoarea reprezentaţie a spectacolului BUM să-i fie dedicată lui Narcis. Astfel, banii strânşi din vânzarea biletelor vor ajunge la părinţii băiatului. Costul unei invitaţii la acest spectacol este de 25 de lei. La dispoziţia orădenilor sunt 100 de bilete. Cei care doresc să se relaxeze şi să ajute în acelaşi timp pot face rezervări la unul dintre numerele de telefon: 0747/578876 sau 0751/254234.

Toţi artiştii şi organizatorii se implică voluntar, gratuit, în organizarea acestui spectacol.

BUM! e o incursiune prin mintea și imaginația a doi clauni care vă invită să vă bucurați alături de ei, cufundați în tăcere, într-un spectacol simplu, însoțit de cel mai bun teatru fizic. „Ce se întâmplă când dorințele unui om singur se îndeplinesc subit? Propunerea este dinamică, tăcerile combină acțiuni fizice, comice, extreme, ca în filmele mute. Tot ce se întâmplă aici, gesturi mari și mici au o atmosferă și o culoare care reprezintă fiecare un univers minuscul”, se arată în sinopsis. Spectacolul va avea loc în data de 19 noiembrie, de la ora 18.00, la sediul Studio Act, strada Crinului nr. 2. Evenimentul este sprijinit de organizaţia Cultura în Mişcare.