Cei care doresc să fie alături de Luminița, o tănără din Oradea care suferă de o boală gravă, sunt invitați la un spectacol caritabil de muzică populară și ușoară, ce va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 18.00, în sala de evenimente Grand’Or Deluxe din Oradea.

Luminița Cionca este o tânără de 18 ani, din Oradea, diagnosticată cu cerebelită subacută cu virus herpus, care a dus la atrofie cerebeloasă, diplopie, pareză de nerv cranian şi epilepsie. Pentru a strânge fondurile necesare tratamentului, mama ei, Olimpia, organizează, pe 26 iunie, în orașul de pe Crișul Repede, un spectacol caritabil de muzică populară și ușoară, de la ora 18.00, în sala de evenimente Grand’Or Deluxe din Oradea. Cu acest prilej, vor evolua: soții Nemeș Maria & Mihai, Ioana Angela Urs, Claudia Ionaș, Marius Ciprian Pop, Raluca Pop, Giulia Chiș, Cristina Cociuba & Alin Timuț, Ansamblul Folcloric „Crișana”, Feeling Dance Studio, Andrei Corb, Ritm On Stage Dance Crew. Umoristul Radu Moș va asigura buna dispoziție pe tot parcursul evenimentului. Prezentatorul spectacolului va fi Mihai Dacin. Biletele pot fi procurate la numărul de telefon 0770/474.950.

De mai bine de șase ani, Luminiţa duce o luptă aprigă cu o boală cumplită, care a ţintuit-o într-un scaun cu rotile. Este conştientă că trebuie să facă eforturi uriaşe pentru a reuşi să fie, măcar în proporţie de 60%, copilul vesel şi talentat pe care îl ştia toată lumea înainte ca boala să-i atace organismul. Pe lângă ambiţia ei de a se pune pe picioare şi eforturile supraomeneşti pe care le face mama ei pentru a-i asigura tratamentul zilnic, tânăra are nevoie şi de un pic de ajutor din partea noastră.

Cei care doresc s-o ajute pot face donații în contul bancar - RO24BTRLRONCRT0240511501, pe numele Cionca Luminița Nicoleta Mihaela.